Hírlevél archívum

2011.07.18 - Fontos kiegészítés a Szociológiai Szemle on-line elérhetőségéhez!

Kedves MSZT tag, kedves Kolléga!

Előző levelünk alapján félreérthető a Szemle on-line elérhetőségéhez szükséges regisztráció menete, ezért kérjük, olvassa el az alábbi, módosított levelünket is! 

Ahogy azt áprilisi elnökségi tájékoztató levelünkben jeleztük, 2011-től megújul a Szociológiai Szemle hozzáférési módja. A Társaság tagjai (azaz akik tárgyévre befizették a tagdíjat) a nyomtatott verzió helyett azonnali on-line hozzáféréssel olvashatják a folyóiratot a honlapon. A könyvtárak számára megmarad a nyomtatott verzió (három magyar és egy angol szám / év). 

Az on-line hozzáféréshez regisztráció szükséges a honlapon. Minden tagot előzetesen regisztrálunk a rendszerben az adatlapján megadott adatok és tagdíjbefizetési információk alapján. Arra az e-mail címre, amelyet Ön a belépési nyilatkozatban vagy személyi adatlapon korábban megadott, kiküldi a rendszer a jelszavát, amellyel be tud majd lépni a honlapra. A későbbiekben ezt a jelszót belépés után módosítani tudja, a "Profil módosítása" gomb megnyomásával.

Minden tag e-mail címe, amelyen regisztráljuk, megtalálható a honlap újonnan létrehozott "Taglista" menüpontjában:
http://www.szociologia.hu/taglista/ 

A továbbiakban a honlap kezdőoldalán, a jobb fölső sarokban tud belépni ezzel az email-címmel és jelszóval.

Belépés után hozzáférhet a Szemle legfrissebb számához, és azt cikkenként vagy akár egyben is letöltheti:
http://www.szociologia.hu/szamok_2011_tol/ 

Ha még nem fizetett idénre tagdíjat, csak a tartalomjegyzéket láthatja. Amennyiben rendezi a tagdíjat, úgy kb. egy hónap átfutási idővel elérhető lesz Önnek is a folyóirat: a következő hónap közepén megküldi a rendszer önnek a belépéshez szükséges jelszavát.
A befizetés részletei: http://www.szociologia.hu/a_tagdij_befizetese/ 

A Szemle nyomtatott számai az on-line megjelenés után elérhetőek lesznek országszerte a könyvtárakban. Amennyiben szeretné, önköltségen Ön is megrendelheti a nyomtatott számot (kb. 1300-1600 Ft / szám). Ebben az esetben az mszt@socio.mta.hu címre szíveskedjen írni, és mi megszervezzük az utánnyomást. 

A hozzáféréssel kapcsolatos kérdéseivel vagy problémáival az mszt@socio.mta.hu címen fordulhat hozzánk.


Üdvözlettel: 

MSZT